donderdag 3 mei 2018

Koffie en kaart in Akersloot

* eerst volgende verzamelbestelling, 28 mei *
bestel je mee ontvang je direct de allernieuwste catalogus! (ingang 1 juni)

Nieuw huis, nieuwe start, nieuwe koffie en kaart? Hij stond eigenlijk al eerder op de planning, maar mijn klim (en val) fratsen gooide een klein beetje roet in het eten.
Echter 24 april was het zover, tafel netjes gedekt met veel te veel knutselspulletjes om iets moois te maken.


Voor mijn tafelgast deze morgen een tas met catalogi, leuk als extra inspiratie, een tag en een flipturn doosje met een Ferrero Rocher erin. Deze mevrouw had nog nooit gestempeld, maar wilde graag een geboortekaartje maken voor vrienden met niet te veel poespas. Heerlijk ik houd van niet veel poespas! We kozen voor 1 van mijn eerste Stampin' Up! stempelsets, Babyprints. Het geslacht was nog onbekend, dus voor een neutrale kaart gekozen. Tevens hebben we, heel makkelijk, gestempeld met de Stamparatus, of zoals ik hem noem stampertje gestempeld. Zo konden we kleine foutjes met nog een afdruk makkelijk verbeteren. Na heel veel en gezellig kletsen lagen er twee schattige babykaartjes op tafel!


Papier; Whisper White, Mint Macaron
Inkt; Mint Macaron
Stempel; Baby Prints clearstamp (ret.)
Stansen, ponsen, embosfolders; Triple Corner punch (ret.)
Embellisments; Enamel dots

Wil jij nu ook eens aanschuiven? Je bent van harte welkom, data vind je hier. Wil je liever een ander keertje? Geen probleem, mail of bel dan spreken we iets anders af


Geen opmerkingen: