vrijdag 20 april 2018

Eclips!

*aanstaande maandag, 23 april, bestel ik, geef je jouw wensen tijdig door?*

Naast de vele toffe items die ons assortiment gaan verlaten, gaan er ook een hele hoop bundels mee de nieuwe catalogus in. Echter niet meer voor de voordelige bundelprijs met 10% korting, maar los van elkaar. Heb jij nog een bundel op je wensenlijst staan, bestel hem dan nu nog met de korting!


Ondanks dat ik met een gipsenpootje zit, zeeën van tijd omdat ik rust moet houden, hebben jullie vast gemerkt dat ik nog altijd niet heel trouw kan bloggen. Denk dat we stiekem de hoop maar op moeten geven voor een trouwe blogster in mij, maar als ik blog, doen we het goed! Dus ik kom met een hele kudde foto's! Afgelopen week de eerste workshops hier in Akersloot met de Eclips teckniek.
Ik had op de mat een verpakt chocolaatje liggen. En verder stonden er heel veel voorbeelden!Het DSP van de serie Picture Perfect Birthday is zo feestelijk, dat ik moest er iets mee doen....


Evenals het woord Baby, de Tipi stempel heb ik zelf niet en vorig jaar nog in ons oude huis gestempeld, nu pas gebruikt *bloos*. Maar Lou? Bedankt voor het lenen van je Tipi stempel.Een proostende mannenkaart voor een echte bierliefhebber!


Corrie wilde graag met de bundel Pocketful of Sunshine aan de slag, nu nog met 10% korting! Waarop ik spontaan het licht zag branden en de volgende kaartje van mijn inktblok rolden.

Eva vond de roze variant zo'n succes dat hem eigenlijk zelf wilde hebben. Daarom een speciale "Eva" variant voor haar gemaakt! Nu heeft ze een kaart die matched bij onze schoenen!
Voor nu een fijn en zonnig weekend!
Aanstaande dinsdag is de eerste koffie en kaart in Akersloot, ben je in de buurt en wil je aanschuiven? Altijd welkom, tot dan!

Geen opmerkingen: