dinsdag 20 maart 2018

Round, round, round....

* eerstvolgende verzamelbestelling 26 maart *
foto van Stampin Spirit, onafhankelijk demonstratrice Stampin Up.
Omdat de workshop zo in de smaak viel, zal ik deze workshop inclusief materialen kitje toevoegen bij de bestellingen van 26 maart! Maar.... Voor wie na ontvangst van de kit, ook nog een foto stuurt met zijn of haar eindresultaat heb ik ook nog een extra cadeautje!


In vervolg op mijn vorige bericht over de teamdag... (niet gelezen, bekijk hem hier!)
Ik had heel wat verschillende voorbeelden gemaakt om de veelzijdigheid van dit type kaart te laten zien. Dus hier kom een klein foto bombardementje!

Allereerst Eva haar variant, ik ben een trotse Mama! Nog bedankt voor de lieve boodschap op Eva haar notitie blaadje, ze is er zo trots als een pauw op!


Een favoriet van velen volgens mij, de magische tovernaar die de zeemeermin tevoorschijn tovert. Deze figuren komen uit de set Magical Day al heb ik de jurk van de tovenaar nog voorzien van een speels design met de Sale a Bration set Eclectic Expressions om hem vervolgens in te kleuren met inkt rechtstreeks van de inktpad Rich Razzle Berry en een Wink of Stella pen.Als je in team Utopia zit, ontkom je haast niet aan het regenboogvirus wat Miranda zo hard probeert te verspreiden. Wat druppels inkt op een babybillendoekje in regenboog volgorde, en mij Utopiaanse inktpad is een feit! Het sentiment komt uit de Garden Of Bloom set, die is photopolymer en daardoor prima te buigen in bijvoorbeeld deze cirkel!Maar ook vierkant is natuurlijk geen probleem met dit kaartje!

Wat is jouw favoriet?

1 opmerking:

Miranda Mols zei

Eva ik vond je kaart prachtig. zo knap dat jij dat al kan. Kom jij volgende een workshop doen bij mij? En alle andere varianten, tja...de een mooier dan de ander. Geen favoriet voor mij...