woensdag 14 februari 2018

Post!

Leuk om te lezen dat je ook harten hebt gestempeld Jeanet, Eva kwam daarstraks teleurgesteld uit school dat ze helemaal niks hadden gedaan voor Valentijn.Gelukkig had Eva van het weekend al met Papa geknutseld. En wat voor knutsel, geweldig vind ik dit soort dingen, een idee hebben, samen uitgedacht en met teamwerk tot standgekomen, beter kan je niet krijgen toch?


Maar dames wat een feest om vandaag gratis post te kunnen versturen, ik kreeg al mailtjes en appjes binnen terwijl ik zelf nog heel ongeduldig op de postbode zat te wachten. Hij komt hier echt pas tegen vijven, Eva schoot ook overeind toen er iemand in het oranje voorbij liep. Hij was even bezig, maar wat een feestje! Wat is het toch leuk om echte post te mogen ontvangen! Dank jullie wel! En dan hoorde ik zojuist, dat er morgen nog mer komt!


Ik ook de nodige kaartjes gestuurd, ik zat in een vierkante modus, waardoor er ook nog een lekker theezakje bij kon en uiteraard de befaamde hartjes confetti! Die komen jullie waarschijnlijk de komende dagen nog wel tegen (sorry! hihi).


Na al jullie kaartjes, was het tijd voor een knutsel voor Eva en Manlief... Voor Eva had ik een geweldig leuke fles met snoep gescoord bij de Action, mooi label eraan en Mama kan voor de dag komen.
En van de week tijdens een momentje tijd over, zat ik de facebook live van Dawns Stamping Thoughts te kijken, een simpel schuifkaartje ergens in je achterhoofd weet je het prima, maar toch fijn als je op een idee word gebracht. Dus hier werd het idee voor het kaartje voor manlief geboren, met, Elles ogen dicht, het super mooie nieuwe Sale a Bration papier. En, jaja, ondanks zijn beauty heb ik hem al aangesneden!!! Te mooi om in de kast te leggen.

De tekststempel, throw kindness around like confetti, vond ik heel toepasselijk en vond ik ongebruikt in de set Jar of Love, dus daarmee gelijk even de schade ingehaald!


En de binnenzijde ook een pietsie aangekleed want het is en blijft een stoere mannenkaart natuurlijk.


2 opmerkingen:

Je@net zei

Ooo....wauw, dat ziet er allemaal super lief en feestelijk uit. Geweldig dat mooie hart van Eva. Niets leukers dan zelfgemaakte kinderknutsels!
Leuke kaarten gemaakt en gekregen, Judith, hoe gezellig is dat. Het wordt elk jaar een beetje meer Valentijnsdag in Nederland ;o)

Rosina zei

Heel mooi al die valentijnscreaties Judith, zeker het mooie geweven hart van je dochter is super natuurlijk maar verder ben je ook verrast met mooie velentijnskaartjes en het valentijns snoepcadeautje is ook geweldig leuk

groetjes Rosina