donderdag 18 december 2014

Kerst (diner)

Gisterochtend was het rennen en vliegen, even snel de laatste boodschappen en daarna de keuken in.
Ik had mezelf opgegeven voor het bakken van cupcakes.
Stiekum al bedacht dat het mini cupcakes werden, want die konden leuk in de hamburgerboxen van Stampin' Up!


Even over twaalven haalde ik de laatste lichting uit de oven, zwart weliswaar, er stonden al 60 prachtig goudbruine cupcakes op de aanrecht.
Maar tijdens de laatste lichting ging ik even de was uithangen en tja... Toen was ik de laatste cupcakes vergeten... Brandlucht en een blauwe oven, haha, dat gebeurt me nou nooit!
Wat kerststress al niet met je doet!
Zo, die staan gevuld klaar!
Nadat Eva 's middags even heeft bijgetankt op bed is het tijd voor mooie kleuren, nieuwe zilveren, glitter ballerina schoenen, met hakje... Haar Elza jurk en een kroontjes kapsel!
Vervolgens kwam Oma en was het langzaamaan tijd om naar de kerk te gaan, hier organiseerde school een kinderviering. Wat is dat allemaal veranderd ten op zichte van vroeger, wat is het leuk geworden!


Het was voor Eva de allereerste keer in de kerk, ze vond het dus berespannend en mocht naast de juf zitten.


Het kerstdiner zelf vond ze ook best spannend en ze zat er tegen die tijd al aardig doorheen.
Stampin' Up! op het lopend buffet...


Eva heeft uiteindelijk 2 patatjes gegeten en kwam heel erg moe thuis. Vanmorgen werd ze ook om kwart voor negen pas wakker, dus lekker niet naar school, nu ze nog 4 is mag het. Dus lekker gebruik van maken. Bad gevuld met prinsessenschuim, haarmaskertje ze kwam weer een beetje bij.
Inmiddels ligt ze alweer een paar uur te slapen, al de indrukken en spanning van de afgelopen periode. Vier worden in november brengt een hoop met zich mee.
Nu eerst... Een welverdiende kerstvakantie!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Gezellig en lekkere boel...:-)!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Ingrid Reyners zei

Het ziet er allemaal leuk en lekker uit Judith, maar goed dat je Eva thuis hebt gelaten, want wat is het toch allemaal spannend wat deze maand allemaal gebeurd is in haar leventje. Zeker heel verstandig om even pas op de plaats te doen, en na de kerstvakantie kan ze weer lekker uitgerust verder op school. Groetjes, Ingrid.

Marlieke zei

Goed voor elkaar! (Op de zwarte cupcakes na dan). Leuk!
En herkenbaar hoor; onze dochter wordt volgend jaar december 4. Vond het nu al druk en hectisch, ben benieuwd wat me dat volgend jaar gaat brengen, haha.

Ingrid zei

Leuk verslagje om te lezen, wat zien de hamburgerboxen en leuk uit.
Groetjes Ingrid