dinsdag 2 september 2014

Jette

Bovenbuurvrouw Lieke was hoogzwanger, al heel lang...
En waarschijnlijk voor haar gevoel nog veel en veel langer, maar ons aanstaande buurmeisje vond dat Hollandse weer waarschijnlijk helemaal niks. Maar vorige week dinsdag hingen er eind van de middag ineens vlaggetjes en een ooievaar. Als je Eva vraagt naar de vogel bij buurvrouw Lieke krijg je vanzelf een droog antwoord, oh das een neppe. Kortweg niet interessant voor bijna 4 jarige meisjes!

Inmiddels laat Jette af en toe flink van zich horen en heb ik namens ons natuurlijk ook een kaartje gestuurd. Tijdens onze rondleiding een paar weken geleden bleek Lieke totaal niet van het roze te zijn.
Dus de Stampin' Up! missie was dit keer een NIET roze kaartje! Het werd Blackberry Bliss en Hello Honey, ik blijf ze prachtig vinden!


Het hart en de letters komen van de nieuwste Stampin' Up! bigz, de letters en het gele hart zijn verhoogd opgeplakt. Evenals de dieren in de filmstrip. Zoo Babies is een eindeloze set om mee te spelen!


Omdat de kaart bij de buurbrouw in de brievenbus ging, kon ik flink los op de envelop. Want tja, bijpassende enveloppen maken het wel af. Met mijn favo baby stempelset Baby Prints en Gorgeous Grunge met Daffodill Delight gestempeld.


Inmiddels ben ik ook al begonnen aan het kraamcadeautje, dus zodra die af is komt die ook voorbij.

Ik wil het geboortekaartje van buurmeisje Jette graag mee laten doen aan de volgende challenges;
AnmaCreatief challenge 36 - september 2014 "Dieren"
Creatieve Zebra "Maak een kaart voor een kind"

UPS stond net aan de deur, zdus nu snel bestellingen verdelen, fijne dag verder

4 opmerkingen:

Helen zei

wat een gezellig leuk kaartje; deze stempelset is echt geweldig leuk. Bedankt voor je deelname aan onze challenge bij Anmacreatief. Groetjes, Helen

Marit zei

Oh, wat zijn die letters gaaf!!! Mooi kaartje is het geworden!

ANJA 3D zei

Schitterende babykaart, Judith
Groetjes, Anja

Jane zei

Wat een mooi kaartje. Die stempels blijven leuk.

Groetjes Jane