maandag 9 april 2018

D-day

Ik beloofde jullie gister om mijn gezellige vensterbank te showen. Dus hier komen wat foto's van de post die mij overdag vergezeld!

Dank jullie wel voor de post, de lekkere theetjes en chocolaatjes! Zo lief!
Ik zoek nu nog iemand die thee voor me zet en hem naar de bank brengt, vrijwilligers?

Eind van de middag mag ik weer naar het ziekenhuis en krijg ik als alles meezit loopgips, Eva gaat mee om er zeker van te zijn dat er nu ROZE loopgips omheen gaat. Wordt vervolgd... Ben al begonnen met pijnstillers op te bouwen voor straks, zie er pijntechnisch als een beer op tegen de gipswissel. Maar van compleet gips tot aan mijn knie, ws een gips voet terug, lichtgewicht gips en ik mag het "iets" belasten. Dus tanden op elkaar en gaan met die krukken.

Huishoudelijke Stampin' Up! mededelingen voor vandaag...
Vanavond om 21.00 komt de retired list uit! Ik heb uit de wandelgangen al begrepen dat er een grote kleurwissel aankomt. Dus loop alvast je inkten, refils en cardstock na, maak nog even een wensenlijstje wat je nog echt wil hebben. Ervaring leert dat producten erg snel uitverkocht zijn!
Ik zal de link naar de lijst zowel hier, als in een nieuwsbrief als op facebook met jullie delen, dus houd me in de gaten als je niks wil missen.

Geen opmerkingen: