zondag 18 maart 2018

Utopia Teamdag!

* eerstvolgende verzamelbestelling 26 maart *

Gister was het zover, onze jaarlijkse teamdag van Team Utopia in Geleen! Ondanks de afstand echt een feestje om heen te mogen!


Op de teamdag doen we heel, heel, heel veel kletsen, lachen, snoepen en inspiratie op! Daarnaast had Miranda twee workshops in de planning. Janny, van Tante Janny, beet de spits af met een leuk mini album. Deze moet ik nog afmake en volgt later. Daarna was het mijn beurt. Ja je leest het goed, Juud mocht ook. Ik was zo slim geweest om Miranda ergens op Facebook in te taggen van joh dat is leuk voor de teamdag! Mijn advies; niet taggen! Zodoende was het van ja maar hoe dan? Een wijze Juud zei ach dat doe je zus en zo. En voila dan geef je zomaar een workshop voor maar liefst 40 crea dames! Miranda was overigens wel zo wijs om dit pas later te zeggen dat we met 40 man waren, want ik deed het spontaan in mijn broek. Vier, acht vrouwen aan tafel is net iets anders als veertig.
Maar een eer was het wel! En wat super dat deze workshop bij de crea dames in de smaak viel! Dank jullie wel!


Ik had de workshop Up, up & away genoemd, even draaien en je tekst is weg... Dit was een van de voorbeelden, er volgen er nog veel meer! De een nog leuker als de ander! Deze kaartbasis leent zich voor zoveel leuke dingen!Nu was een van de vragen gister hoe heb je die verschillende kleuren inkt gekregen, daubers, markers? Maar nee gewoon heel simpel, de luie vrouwen techniek, je beinkt de stempel eerst met de lichste inkt, vervolgens beinkt je hem met een donkerdere kleur en sla je een klein stukje over, om als laatste het onderste gedeelte met de donkerste inkt te beinkten. Zo heb je vrij snel, een heel leuk speels effect!

Gebruikte producten;
Papier; Whisper White Thick Cardstock, Soft Sky Cardstock
Stempels; Lift Me Up
Inkt; Lemon Lime Twist, Bermuda Bay, Berry Burst, Soft Sky
Stansen, ponsen, embosfolders; Uo & Away ThinlitsEmbellisments; brad

Omdat de workshop zo in de smaak viel, zal ik deze workshop inclusief materialen kitje toevoegen bij de bestellingen van 26 maart! Maar.... Voor wie na ontvangst van de kit, ook nog een foto stuurt met zijn of haar eindresultaat heb ik ook nog een extra cadeautje!   

1 opmerking:

Miranda Mols zei

ooooo, boffen jouw klanten even! Echt een superleuke interactieve kaart. Bedankt Judith dat je het gedaan hebt voor mij. Ik blij, iedereen blij en knap dat je toch de uitdaging aanging.