woensdag 21 maart 2018

Scrimp!

* eerstvolgende verzamelbestelling 26 maart *

Naar de teamdag had ik ook wat kleinigheidjes mee, met mijn favoriete Sale a Bration set, Amazing You in combinatie met de dies, die gelukkig vanaf juni ook verkrijgbaar zijn in de nieuwe catalogus. Heb je de stempels nog niet, bestel ze dan nog deze Sale a Bration! De combinatie van de twee is GOUD waard!
Amazing You Clear-Mount Stamp Set

Celebrate You Thinlit Dies

Maar ik had een idee met Scrimpie Dinkie, echter geen Stazon inkt, dus die moest ik nog even halen. Daar kon ik eindelijk het idee uitwerken wat al even door mijn hoofd speelde. Ik had met Valentijn van Marlous, Fabulous Stampin, een kaartje gehad, maar ik was haar helemaal vergeten. Strafpunten! Mooi moment om het goed te maken met onze groen verslaafde kikker addict!


Gebruikte producten;
Papier; Whisper White Narrow Notecards & Enveloppes
Inkt; Old Olive, Archival Basic Black, Stazon Jet Black
Stempel; Amazing You Clear Stamp Set, Lots of Love Clear Stamp Set (ret)
Stansen, ponsen, embosfolders; Celebrate You Thinlits Dies, Pattern Party Decorative Masks
Embellisments; Embossing Paste
Anders: Scrimpie Dinkie

Maar ik maakte niet alleen deze kikker variant, ook mijn upline ontving er een en min aanwege downlines kregen een klein pakketje. Scrimpie Dinkie is te leuk om te doen, maar tijdgebrek en 4 verpakkingen lieten mijn gedachten terug gaan naar het Valentijnpakketje wat Caroline, van Caro's Kaartjes, had verstuurd met Valentijn. Punchboard, papier en een mooi lintje,het lintje zat in mijn hoofd en ligt ook ergens in mijn met zeer veel inspiratie gevuld hobbykamer, onvindbaar dus, helaas. Dus het werd de retired golden Trim.Leuke weggeefjes geworden toch?
1 opmerking:

Je@net zei

Super leuke weggevertjes, Judith!