dinsdag 20 februari 2018

Trots als een pauw!

Vorige week kwam Eva met een dijk van een rapport thuis! Wat kun je als ouder dan trots zijn, een verhuizing, nieuwe school, nieuw lesmethode lezen en rekenen, en dan zo'n super rapport! We hebben dit keer haar grootste cadeau wens uit laten komen, skeelers, zodat ze lekker met de buurmeisjes mee kan skeeleren!

foto van Judith Liefting - Ham.

Vanmiddag waren de rapportbesprekingen, de hele middag zit in mijn hoofd 15.30 - 15.40... Toen was het ineens 15.30, arghhh, als een ware diva was ik dus te laat tijdens de eerste rapportbesprekingen op Eva haar nieuwe school. Mij duizendmaal verontschuldigd. Maar ach, met zo'n rapport was er gelukkig niet heel veel te bespreken!

Maar om in de pauwen te blijven hangen, de Sale a Bration set Beautiful Peacock stond nog ongebruikt op de planken en dan dat mooie Springtime Foils Specialty Designer Paper, er kwamen wat prachtige voorbeelden voorbij op de demo-site die ik gewoon simpelweg moest casen. Wat resulteerde in de volgende sjieke pauwen.

Papier; Whisper White, Basic Gray, Basic Black, Silver Foil, Silver Glimmer, Gold Foil, Gold Glimmer, Springtime Foils Specialty DSP (SAB)
Stempels; Beautiful Peacock (SAB)
Inkt; Archival Basic Black, Encore Silver (ret.), Encore Gold (ret.)
Stansen, ponsen, embosfolders; Stiched Shapes Framelits Dies, Layering Circels Framelits Dies
Embellisments; Silver 1/8" ribbon


Deze trotse pauw gaat oppubliceren drukken, hele fijne avond nog allemaal!

1 opmerking:

Rosina zei

Wat fijn dat je dochter zo een mooi rapport mee naar huis heeft gebracht, daar mag je terecht trots op zijn Judith...net als je mooie pauwenkaartjes....KNAP gedaan weer!!!!

groetjes Rosina