dinsdag 27 februari 2018

Crea-avondje uit

Vorige week sprak ik met Connie, Agreable Creatief, die me vervolgens uitnodigde om donderdagavond in Heemstede langs te komen voor een leuke workshop. De manier om je gedachten te verzetten en bij te kletsen.Ik kreeg de opdracht neem 2 foto's mee en 10 ATC's.
Dus in een overvolle week nog even snel aan de slag, nouja, snel... Mijn idee was iets te complex om heel snel te zijn.

Uiteindelijk maakte ik voor Connie een klein doosje met het Giftbag Punchboard, als ik toch meer tijd in een dag had speelde ik daar uren mee! Het doosje wat ik maakte is volgens deze tutorial. En een kaart die min of meer indentiek was aan de ATC's die ik had gemaakt.


Daar ik totaal geen idee had wat me te wachten stond en ik dus ook Connie haar doelgroep in mijn achterhoofd had, werden het "snoezel" ATC's. Zo zijn de bovenste bloemblaadjes verdikt/verhoogd door het aanbrengen van de Fine Tip Glue, daarnaast met een mask en met inkt gekleurde embossingpasta reliëf op het kaartje aangebracht. En het uitgestanste sentiment een beetje bling met wat glitters. 

De ATC

Het doosje

 Papier; Whisper White, Basic Black, Whole Lot Of Lovely DSPStempels; Voor Elke Gelegenheid Photopolymer Stamp Set, Amazing You (SAB)
Inkt; Lemon Lime Twist, Bermuda Bay, Old Olive
Stansen, ponsen, embosfolders; Celebrate You Thinlits Dies (SAB), Giftbag Punchboard, Pattern Party Decorative Masks
Embellisments; Whisper White 1/4" Organza ribbon, Embossing Paste, Fine Tip Glue, Basic Jewel Rhinestones, Wink of Stella

Het was in elk geval een zeer gezellig avondje!2 opmerkingen:

Je@net zei

Wauw....ziet er allemaal super gaaf uit, Judith. Bedankt ook voor link naar de tutorial. Vind het een erg mooi doosje, dus ga daar straks even kijken!
Fijn dat het ook een gezellige avond was.

Rosina zei

Heel mooi al die kaartjes Judith en ook het doosje is supergaaf!!!

groetjes Rosina