donderdag 30 november 2017

Nieuw huis & Year End Sale

* 1 december Year End Sale, heb jij nog wensen uit de najaars catalogus, laat het me weten *

 Wij waren niet de enige bij mij in de familie die verhuisde.
As we speak zitten mijn broertje en schoonzus bij de notaris om te tekenen voor hun huis.
Dus de klusmodus staat voorlopig nog volop aan.
Omdsat ik het zo leuk vond dat er in ons nieuwe huis al kaartjes op de mat lagen nadat wij de sleutel kregen, heb ik gister hun kaartje gepost.


Ik ontving een vergelijkbare kaart met Home op de voorzijde, nu bestaat huis uit vier letters, dus ik ging voor een stoere Nederlandse variant met broerliefs favo kleur Ferrari-rood (ook wel Real Red genoemd in SU-termen).

Morgen start bij Stampin' Up! weer de Year End Sale, de kans om die ene set nog aan te schaffen voor een leuke prijs, of dat mooie DSP of of of...
Morgen plaats ik de aanbiedingen hier zodra deze bekend zijn.
Wil jij hier wat van bestellen, laat het me dan zo spoedig mogelijk weten, want op = op en het kan met sommige producten heel hard gaan.
Bij je bestelling, bestel ik voor jouw ook de nieuwe Voorjaarscatalogus en Sale a Bration folder, dit keer gelijk in het Nederlands, goed?


Daarnaast heb ik ook een leuk, feestelijk doosje voor je gemaakt, om je te bedanken voor dit jaar en je hele fijne feestdagen te wensen!
Dit wordt mijn laatste order van 2017, daarna ga ik heerlijk genieten van Sint, wat laatste verhuisperikelen en de kerst! 
Maar uiteraard wil ik ook mijn hobbykamer in wijden en hoop ik jullie de mooiste creaties te kunnen showen de komende periode!


1 opmerking:

Rosina zei

een heel mooi en strak verhuiskaartje Judith...
groetjes Rosina