zaterdag 30 april 2016

Nieuwsbrief

* 3 mei besteldag, geef voor 10.00 uur jouw bestelling door * 

Bij velen van jullie viel afgelopen week mijn nieuwsbrief in jullie mailbox.
Vol handige weetjes en de nodige links vanwege de retiredlist.


De retiredlist is al even uit, zoals jullie gemerkt hebben ging het weer erg hard met bepaalde producten. Waardoor helaas een aantal van jullie misgrepen. Er staat echter nog voldoende op de retiredlist, wellicht heb je eerder iets over het hoofd gezien? De lijst (met afbeeldingen) vind je hier Producten & Stempels of het originele PDF, wat niet meer voorradig is, is voorzien van een X.

Handig om te weten...
Er gaan vanuit de huidige Seasonal heel wat bundels mee naar de nieuwe catalogus. Echter zijn deze vanaf 1 juni niet meer te bestellen voor de voordelige bundelprijs. Dus heb je nog een bundel op je verlanglijstje staan, bestel deze dan nog in de maand mei.De kosten voor het cardstock zijn de afgelopen jaren gestegen en worden om die reden dit jaar, met ingang van 1 juni om die reden verhoogt.Werk jij graag met het cardstock van Stampin' Up! hamster voor 1 juni dan nog even jouw favoriete kleurtjes.
Cardstock kost nu € 8,50 word € 9,75
Whisper White & Very Vanilla kosten nu € 9,75 en worden € 11,- per pak
Van het vellum, watercolour paper en shimmery white blijft de prijs ongewijzigd.

dinsdag 26 april 2016

Koper!

Nee, helaas nog geen koper voor ons huis. Ik bedoel de allernieuwste Koper-embospoeder van Stampin' Up!
Deze beauty is vanaf 1 juni te bestellen, eindelijk een koper embospoeder zonder groene gloed maar gewoon echt prachtig, gepoetst koper.
Ik zeg een musthave voor op je verlanglijstje, evenals het matchende de metallic thread.
Ook de achtergrond stempel die ik heb gebruikt, Playful Backgrounds, is vanaf 1 juni te bestellen. Die open cirkels vind ik echt helemaal geweldig! Ik ga hier nog even aan de slag, vanavond beland er weer een nieuwsbrief in jullie mailbox, dus tot dan!

zondag 24 april 2016

Diamond Flower Power

Ik had mij stellig voorgenomen, ik ga consequenter bloggen. Dus bij deze!
Bij Cards & Scrap Inspiratieblog hebben ze als maandchallenge "Flower Power".
Met de prachtige Botanical Flower bundel op mijn plank moest ik daar natuurlijk mee aan de slag.
Ik kreeg van de week de vraag, Botanical op de retiredlist, gaan ze er dan echt uit?
Maar ik kan je mededelen, Botanicals komen terug in de nieuwe catalogus, ze zijn dan echter niet meer als voordelige bundel (stempels, stansen en DSP) te bestellen.
Dus staat deze bundel nog op je verlanglijstje? Bestel hem dan nog voor 1 juni extra voordelig!

Ik had de Diamond Foldbox met het Giftbag Punchboard al heel lang, heel hoog op mijn To Do-list staan. Het kwam er steeds niet van, tot vanmiddag. Echt, in een handomdraai een exclusief doosje waar voldoende inpast! Mooi papier, iets om op te pimpen, vulling en voila een super gave box! 

  


Voor de alerte Stampin' Up! volgers... Een nieuwe InColor 2016 - 2018 Emerald Envy en het mooie Affectionately Yours Specialty DSP.

Gebruikte materialen; Botanical Builder Framelits, Sponge Daubers, Giftbag Punchboard, Cardstock Emerald Envy/Daffodil Delight/Basic Black/Watermelon Wonder, Inkt Watermelon Wonder, Gluedots

zaterdag 23 april 2016

Swallowtail

Wat vonden jullie van de retired lijsten!? Sommige stempels was, ondanks dat ik ze weinig gebruik even slikken. Want wat staat deze beauty al lang op mijn planken. Zo veelzijdig en stiekum veel te weinig gebruikt. Hij was afgelopen dinsdag in een mum van tijd uitverkocht, dus aan populariteit heeft het niet gelegen.
Staat er nog iets op jouw retired-wensenlijstje? En staat er nog geen X achter? Dan is hij nog verkrijgbaar, mail even, dan bestel ik het voor je mee.
 

Built for Free Using: My Stampin Blog

woensdag 20 april 2016

On Stage!

Overal zie ik verslagen over On Stage, tja, ook ik was daar, dus zal ik dan ook maar?!
Mijn toppunt bij On Stage, was na aankomst met het OV (je gaat verdorie eens per jaar met de trein en op welk traject zijn er werkzaamheden, ja precies... de mijne! Goeie timing NS!) het zien van twee van mijn downlines, Anne Marie en Ellen.


Zo leuk om elkaar in het eggie te zien, geld overigens ook voor andere teammaatjes hoor!
Gelachen, gekletst, gefreubeld en mogen kwijlen over de nieuwste catalogus.Mijn swapjes hebben jullie zaterdag al gezien of zelfs mogen ontvangen... De Swap-oogst heb ik echter alleen nog op facebook gedeeld, dus bij deze een tafel vol inspiratie!


Na een lange dag en wederom een voorspoedig treinreisje richting Schiedam, plofte ik lui op de bank met een geweldige (ja hij is echt helemaal het einde!) catalogus en mijn gekregen notitieboekje van Natalie (Knutsellab) om aan mijn veel te lange verlanglijstje te beginnen..

maandag 18 april 2016

Retired lijsten!We gaan weer afscheid nemen van een aantal mooie producten, hiervoor geld OP = OP!
Je kan ze HIER bekijken, zit er nog wat voor je tussen, laat het me weten.

zaterdag 16 april 2016

On Stage Swaps

Vandaag is het zover, voor Stampin' Up! demo's is er vandaag in Amsterdam On Stage!
Het moet het spektakel van het jaar worden.
Bij zo'n spektakel hoort swappen, het ruilen van ideetjes en lekker inspiratie opdoen.

Ik heb een mandje vol gemaakt, inmiddels staat die al in mijn trolley. Mijn wereldreis naar Amsterdam gaat met de trein, uiteraard heeft NS werkzaamheden gepland, speciaal om mij te pesten. Maar we laten ons niet uit het veld slaan.

Echter wilde ik niet alleen swappen met collega demo's, zo is er vandaag bij een aantal van jullie ook deze swap op de deurmat gevallen. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
De Going Places stempelset, het Going Places DSP ik vind ze geweldig leuk, zoals je wel kan zien.


Alle gebruikte producten zijn terug te vinden in de lopende catalogi.

zaterdag 9 april 2016

EXTRA Art Specialy aanbieding

Bovenop de geweldige Weekly Deals, komt Stampin' Up! met een extra Art Specialy aanbieding.
Dit weekend staat Stampin Up op het Art Specially evenement in Nijkerk.
Een super leuke stempelbeurs voor de ware stamp-a-holic die je beslist niet mag missen.
Tijdens deze beurs heeft Stampin Up een leuke aanbieding lopen.


De stempelset K.J.E.G. (139145) en ook de Bundle (140249) zullen vanaf zaterdagochtend 8:00 uur t/m maandagavond 23:59 uur goedkoper zijn.
De prijs van de stempelset zal gedurende deze 3 dagen € 25,00 kosten (i.p.v. € 30,00).
De Bundle zal € 55,00 kosten in plaats van € 59,50.


Wil je van deze Art Specialy aanbieding gebruik maken of iets anders bestellen mail mij dan voor maandag 10.00 uur je bestelling door. Dan kan ik hem voor je mee bestellen met de verzamelbestelling.


Voor degene die zo richting Nijkerk gaan, heel veel plezier en inspiratie gewenst!
Geniet van een TOP-dag(en)!

vrijdag 8 april 2016

Hello!

Afgelopen woensdag heb ik gezellig met Corrie en Bianca gefreubeld, alhoewel... door mijn vele geklets niet heel productief, maar wel erg gezellig.
Bij DutchCardLovers werd voor challenge #252 gevraagd om houten embellisments te gebruiken.
Dus bakje frutsels op tafel en op jacht naar inspiratie, uiteindelijk rolde het volgende geboortekaartje uit mijn handen.De Stampin' Up! producten die ik voor dit kaartje heb gebruikt zijn; stempelset Made With Love, Baby's First Framelits, Lucky Stars Textured Impressions Embossing Folder, Pacific Point en Soft Sky inkt, Wink of Stella Clear en Cardstock (whisper white, pacific point, soft sky)

Fijn weekend!