vrijdag 24 juni 2016

Blushing Bride


* 27 juni eerstvolgende verzamelbestelling, bestel je met mij mee? mail; jcm.liefting@gmail.com *

Eva had vandaag weer een vrije ADV dag en ondanks de bergen leuke dingen die ze wil doen.
Lees een nieuwe binnenspeeltuin uit testen, diverse bioscoop bezoekjes Finding Dory, Angrybirds, wilde ze vandaag 1 ding. Kijken naar Bente (een vriendinnetje van zwemles) en haar moeder ie vanmiddag zouden gaan trouwen. Ik had eerder al een kaartje gemaakt en die hebben alle mede zwemmaatjes ondertekend.

Daar ik geen adres had, ben ik heel blond met Eva op de fiets gestapt, denk er is vast wel wat in de straat versierd, maar helaas. Toen we terug fietsten kwamen we echter de visagisten tegen, dus kaartje bovenop de ladingen make-up die ze versleepten en door naar huis.
's Middags brak het zonnetje door en was het tijd om richting het stadhuis te gaan, Eva vond het geweldig. Een oude witte oldtimer, Bente en haar zus Nova als prachtige bruidsmeisjes in jurken met pareltjes, schoenen met hakjes. En ook de bruid was prachtig, Eva genoot en bleef maar zeggen wat zijn ze mooi, het zijn net echte prinsessen. Van Bente kreeg Eva nog een bloem voor in haar haren, zo lief, Eva was er heel blij mee.
Bij thuiskomst kwam dan ook de discussie, dat haar Papa en Mama moeten trouwen, want ook Eva wil weleens een prinsesje zijn, de mop!

Gebruikte producten
Cardstock; Whisper White & Brushed Gold (ret.)
Stempels; Swirly Bird (spetters), Bloomin' Love, Number of Years, Sentimenten, Recht uit het Hart
Stansen; Bloomin' Hearts Thinlits, Large Numbers Framelits
Inkt; Versamark, Stampin' embospowder gold
Embellisments; Pearls

Op een dag als vandaag kan deze Bingo kleur niet ontbreken; Blushing Bride!