donderdag 19 november 2015

Kerst #47

* 20 november EXTRA verzamelbestelling, geef jouw bestelling uiterlijk 10.00 uur door *Voor alle kerstdames, bedankt voor al jullie felicitaties rondom Eva haar verjaardag!!! Haar kinderfeestje was druk, feestelijk, creatief de kids genoten! De intocht van Sint zaterdag was heel spannend vanwege de mist en de witte wieven en ook haar echte verjaardag zondag en het trakteren maandag verliep wat moeizaam wegens de zenuwen. Maar ze is stierlijk verwend en zit gelukkig weer lekker in haar vel, die drukke tijd van nu is niet erg ideaal.Zaterdag staat er hier thuis een kerstworkshop op de planning, 2 kaarten in niet zo traditionele kleuren en 1 bijzondere. Ik heb dit schuif/pop-up kaartje gemaakt, inmiddels in diverse varianten, maar die volgen nog.
Het weer van gister, woensdag, was zo donker en somber, dus er volgt meer zodra de zon het lichtknopje weer heeft gevonden!
Leuk modelletje toch? Tot blogs!
Built for Free Using: My Stampin Blog

10 opmerkingen:

Margo zei

Wat een leuk modelletjes, die schuifkaart ! Ik wacht ook op de zon voor mooie foto's !
Groetjes
Margo

Gina zei

Dit ziet er een special modelletje uit. Heel leuk gemaakt! Groetjes, Gina

Je@net zei

Wat een leuke foto van het jarig Jetje. Het zijn ook wel erg veel spannende gebeurtenissen bij elkaar. Fijn dat ze nu weer lekker in haar vel steekt.
En wat een mooie kaart heb je gemaakt. Leuk modelletje!

Ingrid Reyners zei

Ach Judith, ik heb zo met Eva te doen, ik kan me nog herinneren van Lieke dat deze tijd zo spannend is, maar al komt haar verjaardag er dan ook nog bij, dat zijn allemaal extra spannende dingen. Mooie foto van haar...Je hebt leuke kerstkaartjes gemaakt voor de workshop, ik had ze al gezien gisteren op je FB pagina..Leuk dat je weer mee doet bij 52 WTC. Groetjes, Ingrid.

Lia zei

Een krans doet het altijd goed. Mooie kaart!
Lia, DT 52WTC

Bianca zei

Hele originele kaart, mooi! Gaan we zaterdag ook dit modelletje maken?

Rosina zei

Fijn dat Eva zo een leuke verjaardag heft gehad Judith....prachtige foto van deze jarige dame...en je schuifkaartjes zijn ook erg leuk....mooi modelletje is dat...
succes met de workshop...

groetjes
Rosina

marian zei

Mooie kerstkaart.
groetjes van Marian.

anneke's creaties zei

wat een schitterend mooi kaartje
leuk model

groetjes anneke

Suzan zei

Mooie kerstkaart heb je gemaakt Judith!
Groetjes Suzan