dinsdag 30 juni 2015

Smooching Ink

Onlangs zijn we bij vrienden op visite geweest die pas verhuist waren, wat mij opviel was dat er in het kaartenhart een kaart van mij hing... Ik denk van 3 jaar geleden alweer.
Daar moest natuurlijk ook een verhuiskaartje bij.

Ik heb voor dit kaartje het nieuwe shimmery paper gebruikt, ideaal voor watercolouring maar de grove structuur van het watercolour paper. Het is net whisper white papier met een klein subtielglimmertje.
Smooching Inkt techniek.... lekker kliederen dus! Her en der wat druppels refil, wat water gesprayd met de mini mist en met een groot clearblock alles gemixt tot een mooie mengeling (ze wonen niet voor niets op de ZEEreep). Vervolgens het clearblock met inkt op het papier gedrukt.
Supersnel een superleuk effect, vervolgens heb ik de straatnaam uitgestanst om vervolgens verhoogd op te plakken. Het huisnummer is van de helaas retired set Bigz Perfect Print Numbers.LAATSTE KANS! voor de twijfelaars...

 Vandaag de laatste kans om jouw Stampin' Up! droom na te jagen!
Kies voor 175 euro aan prachtige producten uit en betaal slechts 129 euro!
Daarbovenop mag je nog eens twee extra sets uit kiezen (bijvoorbeeld de Butterfy Basics of Guy Greetings of welke jij ook maar wilt)
Ook als je geen workshops wilt geven. Je hebt echt niks te verliezen! 
Je startpakket hoeft niet terug gestuurd te worden of te worden terug betaald. 
Het stopt vanzelf. Proef nu tot 31 oktober van de wereld van Stampin' Up! 
en koop je startpakket vandaag nog! 
Klik op de link: https://ida.stampinup.com?demoid=5010277Built for Free Using: My Stampin Blog

1 opmerking:

Je@net zei

Wat een leuke en originele verhuiskaart, Judith!